Advies

Buiten gespecialiseerde zorg kan men ook bij Houben Zorg & Advies terecht voor specialistisch advies.

Gedragswetenschappelijk advies.

Gedragswetenschappelijk advies betekend dat de aanvrager een aantal onderzoeksvragen bij HOUBEN ZORG & ADVIES legt, en daar een rapportage over krijgt. Dit kan aangevraagd worden door elke partij die er behoefte aan heeft, zoals gemeenten, reclassering, UWV, zorginstellingen en dergelijke. Daarnaast kunnen WMO-cliënten ook gebruik maken van gedragswetenschappelijk advies tijdens hun traject.

Onderzoeksadvies en -ondersteuning.

Onderzoeksadvies en onderzoeksondersteuning, dit houdt in advies geven op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en onderzoeksvormgeving. Onderzoekers kunnen met praktische vragen terecht over onderzoeksprotocollen opstellen, handboeken maken, digitale omgevingen creëren voor onderzoeken ed. Dit is wel een fundamenteel verschil met de gedragsadvisering omdat dit gaat over onderzoek op grotere en wetenschappelijke schaal.

Aanmelden?

Aanmelden is simpel, stuur een mail of bel, en we plannen direct een gesprek, of dit nu voor zorg of advies is. Ook kan je via een doorverwijzing van een andere professional terecht.

CONTACT OPNEMEN